Bakom Kulisserna | “Reefer Madness”

Det här är Bakom Kulisserna för Bud Stankz punk låt “Reefer Madness” som släpps i början på 2019. På den här bakom kulisserna får ni se mycket utav folket bakom videon.I denna bakom kulisserna videon får ni se Punk Jon aka Jon Fredriksson gå bananer med min el gitarr och när Sjutton Gubbar går till arbete.Skillnaden på denna bakom kulisserna och många andra är att här får vi mestadels se de andra utöver artisten som deltagit i skapandet. Därför bör ni slänga iväg en tumme upp för den här “Bakom Kulisserna”. Det är en stor ära och ha med en gatu legend som Punk Jon i videon till Reefer Madness. Se hur han går till arbete i denna bakom kulisserna. Då kommer ni förstå varför han är en sann legend och krigare för kulturen.Sjutton Gubbar är en trio/kollektiv med tre skateare som bemästrat film. Bakom kulisserna i arbetet med denna punk låt, får ni lära känna två av dem. Hampus och Joel.

MERCHANDISE här

Bud Stankz finner ni numera i något hörn bland Stockholms förorter. Fast i den här bakom kulisserna och i videon befinner vi oss i Göteborg på Kolgruvan. Låten är producerad utav Måns Gläeser och Art Alfie. Se till att lämna en tumme upp och skriv en fin kommentar på den här Bakom Kulisserna för att videon skall hamla högt uppe bland sökresultaten.

Jätte tacksam. Ha en underbar dag.

BAKOM KULISSERNA FÖR BUD STANKZ NYA PUNK LÅT “REEFER MADNESS”.

En bakom kulisserna film

© Pizzaslize Records

Bud Stankz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *