Bud Stankz Och Young Earth Sauce Har Släppt En Techno Banger

Bud Stankz och Young Earth Sauce har släppt dunder techno banger tillsammans och det ekar ut i galaxen. Det låter som att Young Earth Sauce har hämtat en bastrumma från Jupiter. Honom har ni kunnat se tillsammans med ODZ och Frej Larsson bland annat. Han har stått bakom dunder dängor som Anna Book mfl. Den unga producenten anses och vara en del utav den svenska framtiden musikscenen.

Bud Stankz sjunger om att vara annorlunda och inte passa in alltid. Han refererar till Dennis Rodman i låten. Han sjunger även om viktiga och nödvändiga simpla saker. Som att kunskap är en viktig nyckel till sitt hantverk. Att 10 000 timmar är ända vägen att gå ibland.

3D videon är gjord utav Bud Stankz han själv och är utarbetat i Cinema 4D. Ett intresse Bud Stankz har fastnat på. Men bra bastrummor är fortfarande hans främsta intresse. Se till att följa honom på Patron, Spotify, Instagram och TikTok på momangen.

store

SHOP NOW

Black Hoodie With Print

Become a Patron!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *